30. okt, 2013

Nu har två lediga dagar passerat. Har varit med Erik, städat, gymmat, gjort refill-fransar och spenderat kvällarna med Emma. Igår blev det middag på hornhuset och idag ceasarsallad, mörk choklad & deeptalk i mitt vardagsrum. Nu väntar två dagar på bästa jobbet som följs upp av en helg med massa roliga planer! ♥ 
 

okt. 26, 2013

Älskade Adrienne ska sluta hos oss, därför blev det en supermysig middag tillsammans fredag kväll. God mat, trevligt umgänge och måste säga att jag är uppriktigt ledsen att hon lämnar oss, verkligen en supertjej i vårat team. LYCKA TILL GIRL! ♥ Kvällen avslutades i alla fall med att jag fick krypa upp i min älsklings famn, gud så man uppskattar det när man inte varit där på ett tag. Idag = trött tjej på jobbet. Nu ligger jag utslagen i soffan, börjar dock klia lite i alkoholistfingrarna känner jag. HAHA. Fy. Nä men, kanske blir ett glas vin med kära Emma. Får se hur det blir. Ska hoppa in i duschen i alla fall. Trevlig helg på er!

new shoes

 
Scorett arrangerar ganska ofta olika typer av säljtävlingar mellan de olika butikerna i Stockholm för att tagga oss säljare lite extra. Och eftersom vi på Västermalm är så jäkla grymma så vann vi den senaste - vilket innebar dessa skor ovan till pris för mig. Behövde verkligen ett par stövletter så detta kändes riktigt kul!
 

Okt. 23, 2013

Hej! Har blivit tidiga mornar den här veckan för att jobba med vår nya omexponering, Canada Snow. Eftersom jag älskar att pilla med inredningen i butiken har det fallit sig naturligt att jag blivit exponerings-ansvarig. Och ja, sen har ni den klassiska matbilden....och två bilder på mig å min nya lurviga tröja. Hörs!
 

Okt. 16, 2013

Kände mig äntligen tillräckligt pigg för att kunna gymma idag efter en veckas jobbig förkylning. Nu har jag precis slängt i mig bulgur & lax, och ska börja röra mig inåt stan för ett IKEA-besök med pappa. Och ja, det lär fortsätta publiceras en å annan matbild här, då jag personligen tycker det är roligt att se matbilder som andra lägger upp. Börja publicera käk på insta tänker jag dock inte göra, så det får bli här :) Pöss!

outdoor

Jackan till vänster hängde vid entrén inne på h&m idag. Det sved i mitt hjärta när jag insåg att den inte fanns i svart, för den var så satans fin. Kom dock på att ett alternativ är att addera en lång svart pälsväst
till min kappa. Den omöjliga och frustrerande jakten efter ett nytt ytterplagg fortsätter. 

breaky

Sovmorgonsfrukost framför "Efter tio". Gröt, keso, satsumas & kanel. Å kaffe. Det kallar jag lyxmorgon.  
 

Okt. 13, 2013

Trivdes väldigt bra i mina stövlar tillsammans med grovstickat idag. Å vilket fint höstväder! Love it.

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle falla såhär. Pladask, ner, körd. När man känner så mycket att man hjälplöst tappar kontrollen till att hantera det. Jag är där nu.

Jag tok-älskar honom. Och att han har valt att tilldela mig sitt hjärtas värme är alldeles för bra för att vara sant. Han är definitionen av välsignelse för mig.

K.Cobler



Sorry för tråkiga bilder, ville mest visa att jag inte kunde motstå att köpa dessa stövlar. Från K.Cobler, Scoretts nya brand som redan blivit superomtyckt. Nu väntar jobbhelg, längtar nästan lite.

fransar

Gjorde mina fransar i fredags, hos min kusin Ida som precis kickat igång! Grymt är ju också att hon öppnat salong på fridhemsplan där jag jobbar. Alltid velat prova så självklart gjorde jag det nu. På bilden är jag lite irriterad av ångorna från limmet, men ser ni hur fint det blev? Duktiga Ida kan ni nå via hennes blogg HÄR.

RSS 2.0