påskmiddag

Idag åkte jag och syster upp till Enköping för påskmiddag med släkten. Supermysigt att träffa alla och jättegod mat. Med mig hem fick jag två påskägg men tänker INTE röra dem nu, mår så sjukt illa haha.

now is good

 
Jag gråter floder just nu. Och det är sällan. Hjärtat är alldeles ömt. Allt det, på grund av en film. Now is good, heter den. Se den. Nästan tvingar er. Man får sig en tankeställare på vad som är viktigt egentligen.

put them sneakers on

 
 
Börjat använda skinnjackan och ett par nya sneakers har åkt på. Feels good!

livingroom

Vi har köpt lite nya kuddar till soffan. Även om jag i 9 fall av 10 väljer vitt, måste jag erkänna att det blev himla fint och fräscht med lite färg. Städat och tvättat hela morgonen, nu ska jag ut och springa för att sedan möta upp älskade mamma som kommer hit på besök över dagen. Ikväll jag och Hanna bjuda henne på restaurang som en försenad födelsedagspresent. Ska bli mysigt. Puss


please...

Blir tamefan tokig. Vill verkligen ha en tunn grå mössa med matchande halsduk till. Ska tydligen vara väldigt svårt att hitta? Vet bara om det ovan som kommer ifrån åhléns men det är typ slutsålt överallt. 

25 mars

Har haft en ledig dag idag helt utan måsten, vilket har varit så himla skönt. Gått omkring osminkad med flottigt hår och måste säga att det är så jäkla befriande haha. Skulle aldrig gjort något sånt för ett år sen typ. Inte utan att må dåligt över det i alla fall. Jag och Hanna joggade till Vällingby ikväll. Kallt som satan, men fick en inblick i hur korta avstånden egentligen är i Stockholm, något man lätt missar om man åker tunnelbana hela tiden. Väl framme handlade vi, stod vid snacksavdelningen i säkert 10-15 minuter men lämnade tillslut affären utan något därifrån haha. Nu ska jag kolla finalen av top model!

TIPS!


Jag blev sugen på nya undies så gick in på Twilfit som ligger precis mitt emot vår Scorett. Efter att ha provat storlekar hit och dit fick jag tillslut hjälp av deras personal. Visade sig att jag skulle gå ner i omkretsen samt upp två storlekar i kupa. (?!) Hur lost har man inte varit på en skala tidigare? Nästan skämmigt. Så tips till er girls som läser det här: Gå till Twilfit och våga ta reda på vilken size du har. Alltså egentligen har. Hur rätt du än tror att du har nu, så är det fel. Värt att betala lite mer för kvalité och framförallt för rätt passform till boobsen! Go Twilfit!

att vara i sitt esse

 
I lördags var det en sådan dag när jag verkligen var i mitt esse. Jag var på topp och kände mig i mitt livs form, typ. Något som speglade sig i min prestation på jobbet. Fler sådana dagar, tack!

one year ago

 
Blev nyfiken på vad jag hade för mig förra året vid den här tidpunkten så kikade bakåt i bloggarkivet. 
: Nybliven singel, häng med favvostina, solande på balkongen(!) och äppelpaj. 
Nu: Superförälskad, favvostina på avstånd (men ändå nära hjärtat såklart<3) solarium, och äppelpaj.

my place

 
För att minska sjukhuskänslan i min lägenhet antog jag utmaningen att hänga upp tre tavlor idag. De har stått på golvet i flera månader men tänkte att det nu var dags att ta tag i det. Hur svårt kan det vara, tänkte jag. Tydligen jävligt svårt. Efter två jävla timmars jobb inkluderande förstörda händer, förstört humör och en tavla i golvet (ja, den gick sönder) sitter nu två tavlor där. Jag rör inte skiten mer. 

Livets gång

Jag tycker det är spännande hur människor kommer och går i ens liv. Hur en helt okänd individ kan ta plats i ens hjärta och sätta sina avtryck, för att sedan försvinna. Och hur det därefter finns plats för en ny okänd individ att bli betydelsefull. Och hur hjärtat blir sårbart igen. Jag vet knappt om jag tycker det är så spännande förresten. Kanske till och med en ganska olustig sanning. Men antar att det är livets gång. Vissa har man vid sin sida från dag 1 till den sista, vissa kommer och går däremellan. 

på rosa moln svävar jag omkring

Trots att jag gått på ipren hela dagen känner jag att det inte är läge att klaga. Jag går omkring på jobbet och tänker att jag älskar mitt liv om dagarna. Extra tacksam är jag över att världens finaste kille tagit plats i mitt liv. Mina känslor för honom växer sig starkare för varje dag som går. ♥

Stalker

 
Vet ni? Jag har fått en stalker. No kidding. Det hela började med att en lite smått nördig kille, ca 25 år köpte ett par skor inne hos mig för ett par veckor sedan. När jag sedan i onsdags jobbade inne på vagabond kom han förbi för att bara "sätta sig ner å snacka lite". Sa att han jobbade i närheten och hade rast. Började ställa lite frågor om mig. Allmänt ytlig konversation. Den onsdagen kom han tillbaka två gånger till. Började istället fråga mig om hur min lunch ser ut, om jag hade matlåda med mig och nämnde i samma veva att det låg ett bra fik i närheten. När han dagen efter besökte mig två gånger igen, började jag känna mig besvärad av att han dök upp. Och ja, han kom in på fredagen också. Bara för att "heja" och "snacka lite". Vem gör så? Känslan från min sida har varit att han vill bjuda ut mig på dejt eller liknande, men att han inte har bollarna till att faktiskt fråga. 
 
Nu hade han i alla fall inte kommit in över helgen och jag och min chef snackade idag om att han kanske fattat vinken. Några få sekunder efter så STÅR han DÄR IGEN när jag kommer ut från lagret. Frågar hur min helg har varit och jag vill bara dö inombords. Tillslut räddar mina kollegor mig ifrån honom genom att låtsas att de behöver mig. När han kom in för ANDRA gången idag kände jag att jag var tvungen att göra något. När han frågade mig om jag hade haft min lunch sa jag nej. Och eftersom han då var tyst som vanligt, sa jag "varför undrar du det?". "Nee jag bara undrar" kläcker han ur sig då. Så.jävla.feg.och.frustrerande.människa. Jag passar dessutom på att slänga in att jag varit med pojkvännen i helgen. Han ställer lite frågor om honom, och lämnar sedan butiken. Och nu hoppas jag innerligt att det är för gott. Det hela är så komiskt, absurt och samtidigt obehagligt.

13 mars

 
Trots att jag jobbar långa dagar den här veckan har jag tagit mig tiden till att träna, antingen före eller efter jobbet fem dagar i rad nu. Det bästa är att jag istället för att vara slutkörd, känner att jag orkar så mycket mer så fort jag är aktiv i min vardag. Idag stod jag inne på vagabond hela dagen, efter det köpte jag snabbt lite nya träningskläder och körde ett "SH-bam" pass på gymmet. Nu sitter jag med gröt och bär i magen, hårinpackning i håret och med ett leende på läpparna då jag precis fick reda på att jag får sovsällskap ikväll. 

11 mars

När jag satt på tunnelbanan i morse och tittade ut genom mina solglasögon träffade en känsla mig. Jag kom på att jag aldrig känt mig så levande som jag gör nu.

Jag älskar och är tacksam över att få leva och finnas till.
Ska försöka ta tag i bloggandet någorlunda igen.


RSS 2.0