min kärlek

 
Bland det bästa jag vet är att vakna upp med honom tätt intill. För att inte tala om sättet han ser på mig. 
 

senaste

 
 

älskade stockholm

Var egentligen tänkt att det skulle vara en vilodag från träning idag, men kunde inte låta bli på grund av det fina vädret, kände även att jag hade energi så efter jobbet åkte jag till Erik, dumpade av mina grejor där för att sedan ta en runda i den mer centrala delen utav Stockholm. Jag sprang omkring lite hejvilt, men njöt verkligen av att springa längs med Stockholms gator. Freakin love this city!  Kom dock aningen vilse haha, så tur att jag hade google maps till hands. Hittade hem igen efter 50 minuter, så det blev ju en liten tur! Nu: GIRLS. Är fast.

Apr. 14, 2013

Bar färg idag. Köpte den gula plus tre andra tishor på rea. 40 kr styck, kändes värt trots att jag kanske inte hade behövt ytterligare baskläder i svart och vitt. Idag har jag faktiskt ingen söndagsångest, utan känner mig istället peppad inför en ny vecka som ska bli en bra sådan!

when everything's wrong, you make it right

Älskar mina nya brillz. De första som passar mitt ansikte på riktigt trots den annorlunda formen. Annars då. Har varit lite sjuk i veckan men jobbat på bra ändå. Har jobbhelg denna helg. Nu börjar äntligen försäljningen ta fart, älskar att jobba när det är högt tempo! Älskar mitt jobb överlag faktiskt. Fått en riktigt bra slant tillbaka på skatten. Träning har det blivit dåligt med pga. förkylningen, men idag återvände jag till gymmet för att köra lite rumpa+mage. Trodde det skulle vara dött på folk en lördag kväll, men hade fel. Alla har väl beach-panik haha.
Men roligt är i alla fall att jag kan se att träningen gett resultat. Längtar tills nästa vecka då det ska bli 10+, då blir det springa utomhus!

LOVE MY NEW ZARA SHOES

 Kan knappt vänta tills dessa får åka på. De är så himla fina på foten. Från zara, LÄNK.

IF I LOOSE MYSELF TONIGHT, IT WILL BE BY YOUR SIDE


you are the reason i can't stop smiling


dagens wtf

Det här smset, från okänd avsändare damp ner i min inkorg klockan 06.39 i morse. 


nya nike

Visade sig vara väldigt svårt att fånga färgen på bild, är väl något mellanting av dessa två bilder. 

2 april

 
APRIL. Sjukt vad tiden går. Gick upp tidigt för att hinna sola och handla lite i vällingby. Provade det dyraste solariet och det var värsta vattensprutaren i så man skulle bli svalkad, haha! Kommer lätt välja det igen! Slängde i alla fall på mig kappan och sneakers, favoritkombon just nu. Jag råkade köpa ett par nya nike idag..... bara för att man helt plötsligt fått upp ögonen för junior-avdelningarna och för att alla skor på så sätt är så fruktansvärt prisvärda. Show you later. De är apsnygga. Är de något jag vill lägga pengar på i vår så är det fasen sneakers. Så jävla snyggt. Nu har jag precis käkat tonfisksallad med keso och ska alldeles strax köra ett bodypump pass inne i stan. Kom på att jag tränar minst 5 gånger i veckan nu. Känns som att det inte längre är en börda eller ett måste utan faktiskt en livsstil. Älskar det!

summerburst incoming

Längtar sinnes mycket till den här sommaren. Har två summerburst inbokade, varav ett i Götet med Stina. Har precis bokat hotell och vi råkade lyxa till det lite, radisson hotel blu blev det. Can't wait!

RSS 2.0