SUNDAY

Hello. Befinner mig just nu i Stina Öbergs soffa, där jag för örvrigt sov inatt pga hennes tjocka pojkvän som ska ta upp hennes säng... haha. Tog det lugnt med drickandet igår så är knappt bakis idag, himla skönt. Snart blir det donken. ( lät som värsta dubbelmoralen när jag säger att jag inte är bakfull men att vi ska till donken. men de var faktiskt de andra som ville dit.. ) HAH! Hörs senare!


COMFORTABLE WEARING


Klär mig i jeans, converse och favorittröjan idag. Bekvämt och snyggt. Jag älskar mina jeans! Helt sjukt, har alltid hatat jeans och kännt mig obekväm och ful i det, men dessa tycker jag verkligen om. Klockan 16.35 hoppar jag på bussen till Enköping, där möts jag upp av favorit - Bea , därefter blir det fix, lite mat och dricka. Sen blir det att entra Evelina Valgebors födelsedagsfest efter kl. 21 :) Vi hörs, p&k!


ADDETAILS



Tycker att Enköping har varit riktigt duktiga på att beställa från mitt UF-företag! Ovan är lite beställningar som jag ska ta med mig idag. Så himla kul :) Besök www.addetails.se och gör min dag!

SATURDAY


Kvällens outfit, jävligt tajt. jag älskar den. Och idag är det plusgrader ute!!! Så underbart. Jag överlevde gårdagens solning, också underbart. Kanske kan bygga upp en fin bränna nu såhär till våren :)


FAVOURITES BY GT


Gina tricot har fått in mycket snyggt på senaste, passar bra att jag har ett presentkort där nu :D

 


FEATHERS

Jag vet inte hur länge jag velat ha dessa underbara örhängen. Jessica kom förbi idag med min 18års-present, fick den i efterskott :) I den fanns dessa + en helt underbar bok som speglade alla våra år tillsammans...så fint. Tack hjärtat, du är en äkta vän som jag vet alltid finns vid min sida. Sådana som du växer inte på träd. Älskar dig ♥


PACKNING


Nu har jag packat klart. Det blev två stora bags, två väskor och fem påsar. Till er som slipper flytta fram och tillbaka - NJUT!


GOD MORGON

God morgon! Alltså jag är svart i pannan efter gårdagens hårfärgning... och det går inte bort.... så jävla fashion eller nått. Planerna för dagen är att förflytta sig upp till pappa! Saknar mitt rum faktiskt! Min stora spegel hehe...♥ Ikväll ska jag bara ta det lugnt för att tagga inför morgondagens festligheter i Enköping :)

Mitt rum hos pappa.

NYTT IN

*dör lite* KUNDE inte motstå att köpa med mig den här hem idag. Helt perfekt modell, material och färg! Så himla fin tycker jag. Den blev min på Lindex för 299 :-

...

 

Eh. Försökte mig typ på en dagens, gick inte så bra. Fan va rolig outfit!!!Men min tygväska låg i brevlådan idag, perfekt storlek! :)

 


GISSA VILKEN FÄRG DET BLEV

hehe... jag vet. men såhär är det. jag trivs i mitt mörka, jag tycker själv att jag passar i det. så varför göra en förändring när jag ändå inte känner mig 100% säker? Så nu blev det såhär! Färgar ikväll.


VISSTE NI ATT...

...jag har ett eget solarium? Det är så jävla nice. Dock har jag inte använt det på tre månader nu då jag fått både soleksem & utslag, nice!!! Har fortfarande sjukt många pigmentfläckar på benen och sist jag solade fick jag eksem som kliade över hela ansiktet och halsen...Är jävligt känslig för sånt skit tyvärr. Men nu börjar jag sakna solandet så himla mycket så jag har bestämt mig för att testa igen på fredag när jag ska upp till pappa!!

BLIR DEN HÄR ISTÄLLET


vart den kommer ifrån vill jag hålla hemligt!

H&M

H&M i mars, jävligt ball tycker jag. Har förövrigt beställt hem en helt vanlig svart tygväska. Btw, philip har ätit 6 ägg. Konsekvenserna av detta kan ni lista ut själva. Funderar på att ha på mig syrgasmask ikväll...

HJÄLP/BESLUTSÅNGEST

Har beslutsångest... tanken är att jag ska ljusa upp håret i veckan men jag kan inte riktigt bestämma mig. Dels så kommer det kosta en hel del då jag vill göra det hos frisören, och det finns en stor risk att det blir fel färg, och slitet såklart. Sedan är det en ganska lång process att färga ljusare, därmed lär jag behöva gå runt och se ut som ett fucktard en period.. Ska man kanske slänga i en svart hårfärg nu ändå, och vänta tills senare med att färga? Vad tycker ni? Vilken hårfärg ska jag ha?!

IGÅR

Lite bilder på hur jag såg ut igår...och nej, jag har ingen penis. Idag är jag i behov av fett och kalorier. Så det satt jävligt bra med en pizza nyss haha. Men hade skitkul igår! Så tack martin och alla inblandade!

IKVÄLL


ADDETAILS @ FACEBOOK

Nu finns vi på Facebook! In och gilla! 
KLICK KLICK

JUST BE TRUE TO WHO YOU ARE

http://www.youtube.com/watch?v=lHYhErv_fWQ

BACK ON TRACK

Jag visste att det skulle bli såhär. Så typiskt mig. Haha. Nu kör vi på blogg.se igen! Och justfan, har ju sportlov nu!

min favorit

Min personliga favorit av våra smycken är den här silverkorsringen, riktigt snygg. Också halsbandet som kommer upp i bloggen om ett par veckor, ni kommer gilla det!
Gillar du också ringen? köp den HÄR.


NU ÄR VI IGÅNG!

Nu är vi redo att börja våran försäljning på ADDETAILS. Besök vår grymma hemsida och beställ!



WWW.ADDETAILS.SE

jag ska också tillägga att ni som känner mig behöver inte krångla med banköverföringar. ni kan bara kontakta mig om ni är intresserade av något. vi tar emot kontanter.

perfektion

satte ihop ett kollage med bilder jag får multipla orgasmer av. jag dör så snygga dessa blonda svall är. dör. bilden på ashley med rött läppstift och den fina brännan är fan droppen. i sommar blir jag blond. och jag börjar min process på sportlovet.

20:00

just nu: huvudvärk, fruktsallad & melodifestival.
imorgon: åka och hälsa på syster i stockholm och för första gången se hennes lägenhet + fika.
för övrigt: flyttat in hos mamma och ska bo här ett tag nu, älskar det.

gjorde min dag

gick in på kusin idas blogg och fick syn på ett inlägg som gjorde min dag, mungiporna lyfte två meter. Hon skrev detta http://idasilen.se/2011/02/03/addetails/#respond inlägg om vårat företag! blir så himla glad ♥ TACK!

nytt in

tröja från lindex.

ADDETAILS - video 2

Här har ni en till video på ett örhänge vi kommer sälja i vårat UF-företag. En vinge som är hur fin och billig som helst! Stay tuned!

accessories @ monki


peep toe

något jag definitivt vill investera till sommaren är ett par heltäckade pumps med peep toe. sjukt snyggt. dessa från weekday var det ju inget fel på, grymma.

RSS 2.0