vi taggar nyår


chillerillfillgrillsill

nu ska jag möta upp min solstråle på stationen!!!! wiiihoooooooOOOOOEOEEE. imorgon kommer bea & ev. liv förbi också, apnajs. jag gillar den här låten jao

Justin Nozuka – After Tonight


jag gillar!



jaaani... kanske äre en viss philip lundvall som ligger bakom det här? idiot.

kroek

precis beställt en kebabpizza. fräsch man känner sig idag! körde ölspel för fullt hos marcus igår kväll. typ ovärt krök men ändå värt för det va kul, haha.






sfggggggggggggggg

ja men nyår känns ju jävligt jävla bra nu FAST NU KOM JAG PÅ EN SAK SOM VA JÄVLIGT NAAAAAAAAAAAJSSSSSSSS HEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dagens tre aktiviteter

har varit och handlat lite mat. nu ska jag träna innebandy med pappa hanna och några random adults haha det lär bli rätt kul. ikväll ska la familia på bio, det blir avatar!


jag (vi) dör

stina karsten toerbjer + sofia sittin on the toliet + moviemaker = SANT
HAHAHAHA. NU JÄVLAR TAGGAR VI NYÅR STINA!

dfdfg

jag vet att jag är duktig på att uppdatera. jag är iaf fortfarande röd i ansiktet efter spinningen, jag var så slut att jag var nära på att spy haha. nu har jag ätit galet mycket middag och sitter här som en smällfet ko med spotify. men fan vad jag njuter av att ha lov det är sjukt. fyfan jag älskart. och fin rubrik jag vet.


veckans beroende


hahaha. randomjulklapp tillsammans med syrran, men fanken vad spel är underskattat. så jäävla kul och nu är vi beroende. magdalena ska komma hit och spela med oss snart haha! sen klockan fyra ska vi träna spinning. nu är det dags att komma igång med träningen igen efter all knäck och julmat. (har gått upp 1,5kilo igen) fyfan. hahaha.


christmas 09





1. pappa va snigg tomte
2. the gang in the sofa
3. matmat
4. julgran
5. julgran


är så nöjd


pappa får en bok med fina texter och bilder, bästa julklappen!

dan före dopparedan

var tvungen att ställa klockan på tolv idag för att inte sova bort hela dagen. måste också vänja mig lite till imorgon, vi ska vara hos urban&maria klockan ett och då brukar jag inte ens ha vaknat? idag är det mycket att göra, till en början stan med syrran (tredje dagen i rad,märks att det är jul?) sen blire förflyttning till pappa, pepparkaksbakning och presentinslagning och julgranspynt, ja hela köret. GOD JUL XX


-


seriöst, jul?

i mitt desperata försök att känna julstämning kom jag på mig själv sittandes framför youtube med amy diamond sjunga julen är här. jag spårar.

snyggskala 10.


jag skulle vilja ha mitt hår sådär. så jävla snyggt att jag dör.

design

ang. designen - jag vet inte. antar att jag gillar enkelheten. för en timme och tio minuter sen bestämde jag mig för att gå och ta en macka. har inte rört arslet sen dess så jag tror det är dags nu. jag har börjat lyssna på en ny sorts musik. mustig (vad fan menar jag med det?) musik. som egentligen inte faller mig i smaken. men nu gör den det.

exempel.
exempel2.

det är kallt ute.

nyss hemkommen från staden och inser att jag måste dit igen. antingen imorgon eller onsdag. seriöst jag älskar att handla julklappar jag önskar bara att jag hade lite mera pengar.... heHE. ska liksom köpa till mormor och morfar nu också. typ 100 kr morfar 100kr mormor. fan alltså. brukar inte lägga såhär mycket pengar på julklappar,men vadfan. jag tutar&kör. sen måste jag och syrran för faaen fixa till urban & maria också. ajah. nu ska jag och j sälja. det är kallt ute så jag ska ta på mig en jävla massa kläder nu alltså haha.


stan


seriöst.


21/12

seriöst jag kokar ägg till frukost nu, det går inge bra. ska man ens ha utan lock? seriöst, skalet på äggen har spruckit upp så vitan har pressat sig ut typ. ååh. aja funderar faktiskt på stan idag igen... är inte riktigt finito med julklapparna. sen kanske sälja knäck ikväll jessica? xD

faan.

har jävligt ont i halsen. störande. (ovanligt?) men blir inte sjuk som tur är, i guess att de beror på svinsprutan.

äre bara jag och stina


eller är den här tjejen lite lik mig?
www.juliaclaras.devote.se

tänkte bara räkna upp vad jag ätit för onyttigt under helgen

pepparkakor
chips
godis
öl
knäck
pizza

upd.

hej och förlåt för dålig upd. fast nej, inte förlåt. för jag bryr mig inte. iaf, jag lever. har inte varit hemma sen i fredags, haft en mycket bra helg. hur skönt att slippa söndagsångesten idag förresten? så skönt att ha lov så man dööör. och vänta. snart är det fan julafton? whattafuck seriöst:) opepp på bloggen för tillfället typ hehee. så ni vet.

busshelvete/troll


öh. aldrig mer våga håret alltså haha. ser förjävlig ut. iaf, skulle med bussen t stan nyss men precis när ja skulle gå ut åkte den förbi, värt. iaf, nästa går om en halvtimma. ska fixa/köpa lite grejS.

L.W.

jag får liksom ingen ordning på mitt liv
det kan va så förfärligt
det kan va så bra


lars winnerbäck - jag får liksom ingen ordning
önskar mig lars album i julklapp!

ketchup?

juste, måste visa vad jag och jessica roade oss med förra veckan. seriöst, jag hatar tanterna som jobbar på resturangen vi käkar på varje dag.


buhu

seriöst. jag är ett handikapp idag. orörlig.

ska nog sätta mig och fixa lite med pappas julklapp...(med endast högerarmen)


upd.

har tagit sprutan idag och de gör ganska så asont att röra armen =) imorgon kommer jag vara ett handikapp rakt igenom alltså haha. var också på intervju @ mc donalds, gick helt okej. slog också rekord gällande uppstigande. vaknade tjugo i tre idag. just nu kollar jag på house of wax på sexan, gammal skräckfavorit.


-

Jag kommer blogga onödigt mycket nu när jag har lov. Nu mår jag lite bättre. Träffade syrran och följde med henne till affären, gick tillbaka samt runt området. Sjukt tjockt med snö ute. Nu är jag astung i huvudet.


:)

det står en kille o en tjej (förmodligen ett par) varje jävla dag på busshållplatsen vid den här tiden och väntar på busshelvetet. jag stör mig på dom. bögar. nu står dom och gör snöbollar av kramsnön naw och nukastade han den på henne. funderar på att springa ner i trapphuset, ut och mula dom. HAHAHAHHA. FETT JÄVLA RANDOM, MEN FATTA NAJS. typ springa mot dom skrikandes, trycka ner dom i snön och svära åt dom:) HAHAHA. (tänk er deras situation liksom) (typ wtf vem är du och varför vill du oss illa)

dick

asså fyfan vad äcklig jag är jag måste träna. blir typ galen i huvet.
så japp nu blire ut o gå i snöstormen:) trevligt de.

JAG LACKAR SÖNDER

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD AJG KAN INTE KOMMA TILL GYMMET OCH JAG MÅSTE FUCKING TRÄNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 TÄNKER INTE SITTA HEMMA IKVÄLL JAG SKA TRÄNA MEN HUR FAN I HELVETES JÄVLA HORA FITTA SKA JAG KOMMA TILL GYMMET DÅ???????? JÄVLA HORFÖRÄLDRAR SOM INTE KAN SKJUTSA HELLER, JÄVLA FITTOR!!!!!!!!!!!!!!!!ååååååååÅÅÅÅÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHG!hh!h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ÅÅÅÅÅÅÅÅH VASFAN SKA JAG GÖRA??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?+++++++++++ JÄVLA CEPE FITTA, FITTA FITTA FITTA JAG BLIR HELT JÄVLA GALEN BÖRJAR TYP GRINA AV ILSKA HAHAHHHHHHHHHHHHHHHH pÅPHKDFDFGDFGJMSGN

äckliga väder.

18.00 - step up. kör typ varje tisdag.
så kom jag på. nej. jag kan inte cykla. seriöst nu snöar det ännu mer och det GÅR inte ens att cykla. det är inget alternativ. och att GÅ till gymmet gör jag bara inte. så hur FAN ska jag komma dit? hur fan ska jag kunna träna när det är snö? fan FUCK!!




dagens konstaterande.

cykla aldrig i snö. när det snöar mot ditt ansikte. utan vantar. du kommer ångra dig.

okej men ja nu kändes de jävligt bra att veta att jag har virus:)

"den sabbar filer i windows mappen och spammar ut till alla ip adresser din dator kan connecta med"


dagens gulliga.

HAHAHHA. seriöst


kvällsaktivitet/pimp

nu har jag suttit hur länge som helst och gjort såhär på min kavaj.


bild: kenzas.se


i feel good

helt seriöst, underbart att komma hem till nylagad mat. i <3 mum HEHE. fifan najs nu är jag på bra humör. man mår bra av att träna rent psykiskt också liksom.



(hahaha. var tvungen.)

trött/spinning

okej, nu är jag sådär vidrigt, äckligt trött igen. behöver verkligen jullov. och det får jag ju imorgon så det känns hur jävla bra som helst. men tänkte köra spinning nu klockan sex. jag hatade/hatar det. men kicken man fick efteråt gjorde att man ville fortsätta. spinning är typ ett beroende tror jag. tänker vila i 20 minuter nu sen drar jag. X


deppig? inte nu längre.


liksom.... 1:40 & 2:17

upd

sliten ya0. äter vaniljyoghurt med flingor, smakar helvete. har gått ner 2 kilo de e najs. fett random ja ska på bio med kim&simon på heron, paranormal activity. dom hämtar upp mig HALV SEX vilket är om 40 min och jag har blött hår och är helt ofixad = lite panik hehe =) men de ska bli näjjjs.

jag har rätt i att vara sur. så det så. fag.

lördag

jag har pms men det låtsas vi inte om för nu tänker jag bli på bra humör.
ska göra:
brunutansol
knäck....
duscha
äta bakpotatis fett gott (lol)
fixa mig
kröka

ha en bra lördag stalkers X


boots/panic

något som jag verkligen vill ha och det på direkten är ett par kängor.
uggs är inte min stil längre, känns bara sunkigt och bär inte upp en outfit alls.
till exempel mina leggins med skinnimitation på, det GÅR inte med uggs till. och mina tygskor tror jag inte håller speciellt längre. så, ja. kängor tack. vivistyle.se har ett asbra utbud av snygga boots och dessa faller mig i smaken:




www.vivistyle.se för sju hundralappar. kör nog på dom.




FÅ.IN.I.HUVUDET.PROV.IMORGON.

Pronomen används istället för substantiv (hon, hennes, sig, som, vilken, någon)
Prepositioner talar om var/hur något är i förhållande till något annat (han är under bordet, fisk i stället för kött)Konjunktioner binder samman information (han är glad och det är hon också)
Interjektioner utropsord, svarsord, svordormar och ljudhärmare, kan inte böjas (aj, hej, skål, fan, mu, svisch)


fett gay orkar inte


i'm a dead woman.

fy-fan. körde spinning trots att jag var så trött att jag.. typ bangade. men magdalena lyckades övertala mig eller a, ge mig dåligt samvete där jag satt med min chipspåse. och nu känns det så damn bra att jag tog mig till gymmet ändå. och jag mår så jävla illa. seriöst mår fett illa när jag ser chipsen nu, dom ligger bredvid mig. mamma har köpt kycklingsallad men de vill ja inte heller ha. tänker inte äta nåt mer idag. det som jag ska ägna kvällen till är att duscha samt plugga svenska grammatik. x


vi går in för det här

efter chattande på msn med snygg-bea är det nu beslutat att vi inte ska äta något förrän på lördag (badtunna på fredag). Jag ska också raka av mig håret på huvudet för att slippa fundera över om jag ska ha lockigt hår eller inte. Ja nu jävlar taggar vi.


....matte gör mig psykiskt sjuk.


upd: NOT.

HAPPY MOMENT/ I MADE IT

hahahahaha jag är GLLLLLLLLLLLLLLLLAD. skrek nyss lite osv :) mitt i allt pluggande kom det upp ett mail FRÅN MCDONALDS OCH JAG ÄR BJUDEN TILL INTERVJU!! YAY I MADE IT =D (this far iaf. hehe) serri omg pepp nu ska ja få de där jävla jobbet !! IH GLAD. jag är duktig!




pepp på algebra?


nu börjar panikångesten krypa genom kroppen/huvudet igen. matte = ångest. imorgon har vi matteprov, därför kommer jag ägna hela kvällen till att plugga.
x


RÖJ/HELG

sitter på företagsekonomi, lyssnar på the cardigans och jobbar med idrottsdagboken då jag slarvat med den.

på rasten ska jag gå ner och köpa DEHÄR legginsen. om dom passar. hehe. snigga som fan iaf.

i helgen blire RÖJ när enköping kommer hit, saknade fisar + födelsedagsfest, kan det bli bättre? haha jag är så j.ä.v.l.a rädd för att bli sjuk. Hade svaga känningar i halsen i morse och funderade på att ta livet av mig. har börjat käka mammas tabletter för immunförsvaret. haha fyfan hoppas dom är najs. eller så blir jag döende/dålig. mamma har iaf svinis troligtvis HAHAHA. så jaO hoppas jag inte blir smittad. men som sagt ska tänka positivt. :) det är jag duktig på.

FRISKFRISKFRISK

okej nu äre såhär att helgen ser ljus ut.
det som också är trevligt är att jag har varit sjuk varanann helg sedan en tid tillbaka. och den här helgen är jag ett offer enligt mitt schema. så nu måste jag vara psykiskt positiv vilket betyder att jag måste gå runt och tänka "jag kommer vara frisk i helgen, jag blir inte sjuk" i stort sett hela tiden. känner mig lite varm om pannan nu faktiskt hehe:) NE SKOJAAAAAAAAa ja ska ju vara frisk i helgen =D

upd/08dec

jag har bakat knäck dom blev fett goda!!!!!!!! typ chokade/ägde mamma. :)

mamma: oj, dom här blev ju riktigt goda
sofia: jag är född till att lyckas. säg något jag inte lyckas med
mamma: pojkvänner.
sofia: =)

hahhaha. kom på nu att jag borde sagt att jag ärvt det från henne. den lilla subban.

nu ska jag upp till mataffären och handla. duktigt.

yezplease/motivation


typ perfekt kropp enligt mig. känns ju jävligt bra att sitta och tänka på typ, beach 2010, eller a över huvud taget sitta och titta på den här kroppen när man själv sitter som ett fläskberg och nyss käkat kebabpizza liksom. åh PALLA. fett skabb. ska böra träna/äta bra nu haha seriöst. blir äcklad/rädd. rädd för att jag själv inte kan styra vad jag stoppar i mig fastän jag vill, mer än något annat bli smalare liksom? det är fan sjukt. vidriga männsika. nu börjar jag tänka på grisar. jävla grisar. du vet den där filmen hanna, när dom bara moffar. haha fyfan vidrigt ätande människor är vidrigt.

var bara tvungen att skriva av mig. klaga inte.

WORK IT

woho nu ska jag börja träna lite igen. såg att det var aerobics/step up klockan fem och det kör vi på.

orkar inte. opepp. JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPPAD

fucked

KUL att jag nyss skrev ett inlägg sen fuckade internet sig. MEN DE jag skrev va iaf att jag är opepp på att blogga.
upplever det som störande/töntigt. jag typ stör mig på er som läser :) nice va:) TREVLIG JULSTÄMNING HÄR:)

hahahah iaf, ska baka knäckhelvetet idag, men nu sa mamma att jag inte får baka utan att hon är med. är hon störd? påstår hon att jag inte kan klara av detta själv? - tänkte jag först. sen kom jag på att hon kanske har rätt i att vara orolig, hehe. he.

2012

ikväll ska jag se bion 2012
jag vill ha nya kläder (PENGAR)
jag vill ha jullov


bfärhär/camarmedm


fridaY///



hello you fuckers out there. fredag och jag är asopepp på fest. men tror/hoppas på att träffa best friend2 ikväll iaf det vore najs jag saknar dig pussy <3 vad ska ni göra ikväll? annars då. jag trivdes ganska bra i mammas tröja idag HAha och nu så skrev J på chatten @ facebook vilken surprise. o-r-k-a-r i-n-t-e. haha seriöst vilken iddi. men japp PUSSHARE så länge BTW VILKEN TID SÄNDS JULKALLENDERN PÅ KVÄLLARNA?

lol/upd

omg ska hela jävla världen till vinterfesten imorgon eller? verkar som det. utom jag då. haha
and you know leoringen som jag ville ha HÄR? den sitter nu på mitt finger och jag är lite smått nöjd.

nu: ICA hahaha

uäk

inget har gått bra för mig idag och jag lackar/dampar/deppar på allt.
exempel: gick in i/välte glaset på golvet två gånger nyss samt glömde bort spinningen.

humhum


önskeoutfit. provade tröjan @ monki idag den var faktiskt fin. men är snål på allt för tillfället.

hello/tröttare


guess what. idag somnade jag på tåget hem. (första gången sen jag började studera i eskilstuna) (och man åker i tio minuter liksom) typ dirr när jag visat biljetten slocknade jag. haha så damn trött jag är hela tiden. vaknade hela tiden av att jag hade öppen käft, ni vet nog hur det är haha. stänger den, somnar vidare. men jao har liksom inget att skriva här, allt rullar på. hittade mammas mysiga kofta men undrar om den är för ful för att ha i skolan. typ lodig. men jao hare XOXOXOXOXOXXOXOXO


RSS 2.0