day 2, gotland

Jag anlände igår vid 14-tiden till Visby hamn där Jeanette hämtade upp mig. Numera bor jag i en villa i Klintehamn med mamma Jeanette, pappa Leif, tvillingpojkarna Hannes & Frej på 5 år samt en liten flicka vid namn Signe som är 6. Till en början var ungarna blyga och det var knappt så de vågade möta min blick. Men efter att jag gett dem varsin Tom&Jerry godispåse i kombination med att de upptäckte hur roligt det var att rida på min rygg eller hänga upp och ner blev vi helt plötsligt bästisar, allihopa. Nu får jag inte en ledig stund. Alla tre var starkt bestämda att de skulle sova med mig inatt. Att pussa mig på kinden och slå mig på rumpan är omtyckt. (speciellt av pojkarna..) De är snabba med att paxa plats bredvid mig vid matbordet, och sitter gärna i mitt knä när vi väl slagit oss ned för att äta. Jag har frågat föräldrarna om jag får publicera bilder på barnen och ja, det får jag. Jag kommer se till att blogga regelbundet och ni kommer få se bilder framöver! 

Klintehamn är superlitet. Gångavstånd till allt. 3 min till Signes skola, 5 min till pojkarnas dagis. 2 min till Ica. Jag blev väckt 06.30 i morse av att barnen hoppade på mig. Ville typ...dö. Gick med Signe till förskolan i spöregnet. Ska hämta henne klockan 13 igen, då ska vi gå och handla inför fredagsmyset. Jag blir själv med barnen ikväll. Update u later. 

LOVELY LIFE

Åker till ayia napa 20/8 - 27/8. FINT. Sedan, den 30/8 flyttar jag till Gotland, klintehamn för att jobba som barnflicka. Jag ska bo hos en familj och hjälpa till att ta hand om tre supermysiga barn. Två pojkar som är 5, en flicka på 6. Ser verkligen fram emot att åka. Som det ser ut nu kommer jag stanna i alla fall året ut. Längtar så. Blir alldeles upprymd av att inte veta något om hur min framtid ser ut. Nu kastar jag mig ut, och nu kan vad som helst hända.

"Regardless the past, the future is a clean, fresh, wide open slate."

perfektion


Gick in på Elins blogg och såg dessa hon klickat från Asos. Dog. AVIS.

sneakers


Trampar hemskt gärna omkring i sneakers i höst. Väldigt trendigt, väldigt hett! Stora cravings.

SOMETIMES YOU GOTTA PICK YOURSELF UP

Fruktansvärt ångestladdad dag. ÅH, hatar såna här dagar. När man bara vill lägga en fet spya på allt. Tog i alla fall min övningskörningsoskuld idag! Och fjorton dagar kvar till ayia napa. Fått jobb på statshörnan i enköping, lite där jag kommer hänga från och med imorgon.

FINT I BUTIK


jag vill leva för dan och inte låta natten sluka mig nå mer



Jeans från Gina & top från H&M. Annars då - ingen blogglust, gått och blivit brunett samt förälskat mig i Melissa Horn.

RSS 2.0