stilrent

Nya skor som andas less is more, inte sådär jätteförtjust när jag väl köpte dem men nu älskar jag dem lite mer för varje gång jag ser dem. Praktiska om inte annat - passar till allt! Kuvertväskan fick följa med hem mest i syfte att bära på studenten, men eftersom den är så klassisk kommer jag ha den under min arm fler gånger. Jag är så jävla TAGGAD och lycklig just ikväll, 9 dagar kvar!!!!! Lever i min lilla extas-bubbla nu för tiden...

q/a

Jonna: jag undrar hur du har fått denna asnice hårfärg? du hade ju mörkt hår för ett tag sen menar jag, så hur gick du från det till detta? :) jag har själv jättemörk brunt (färgat) hår och vill ha något i denna stil! vore så tacksam för svar, fina du.



Hej! Först och främst, tack! Sanningen är att jag bara låtit mitt hår vara. Nu har min naturliga färg fått komma fram och som tur är går min utväxt ihop väldigt bra med den hårfärg som blivit av att den gamla mörkbruna hårfärgen har runnit av. Såhär -KLICK såg mitt hår ut senast jag färgade det, så det är ganska sjukt hur mycket ljusare det blivit men trots allt har det gått nästan ett år.

 


wishoutfit

Kände att jag verkligen prickade min ideal-outfit i sommar nu. Prickade min smak. Exakt såhär vill jag se ut. BAM!

monday inspiration

Inspiration från carolines mode/stockholm streetstyle. Kuvertväskan på tredje bilden vet jag kommer ifrån gina tricot och nu slog det mig hur
snyggt det vore att bryta av med den till studentklänningen. Måste hitta en kuvertväska att bära den dagen nämnligen. Även om veckan inleds med illamående och kasst väder som dessutom ska hålla i sig fram till studentdagarna, blev allt lite lättare när man precis fått beskedet VG i matte C. SÅJA!

And we will never look back, at the faded silhouette


gårkvällen

image description
Igår skrev jag mitt sista arbete på John Bauer i hela mitt liv, matte C nationella. Nu har jag gjort mitt på John Bauer, vilken lycka! Om exakt två veckor från idag tar jag studenten. Igår kväll gick jag och Magdalena till Riva och sedan vidare till sju rum. Idag blir det att umgås med en drös tjejer, looking forward! Ha en fin lördag ♥

WHITE



Samtidigt som jag älskar vädret hatar jag det, då jag inte kan njuta av det med praktik och matte c plugg hela dagarna långa. Jag är vid målsnöret nu men det är knappt så jag orkar ta mig i mål ändå. Trampar på, men inte fan går det snabbt. Orken är slut och jag vill bara ha sommar och student nu. Inte om två veckor. Precis nu. Går omkring med en konstig känsla i magen, det är både rastlöshet och utmattning, både lycka och ångest i mängder.

MIXED INSPIRATION STOCKHOLM STREETSTYLE


JEANSSHORTS


Ett par fula jeans, en sax och en femtiolapp fattigare har jag de perfekta sommarshortsen. Great!

white pants

Lite skrynkliga efter att ha legat i påse - men sprang på de här skönt loose-fit byxorna på h&m idag och kunde bara inte låta bli. Kommer matcha dem bland annat som på bilden ovan. Mintgrönt och vitt, två supertrender tillsammans kan inte bli annat än rätt. Ett plus i kanten är priset (199 sek) för att inte tala om hur sjukt SKÖNA de är. Det enda som återstår är att ta fram symaskinen och fixa så det blir lite mer stuprör. Annars - KAP!

Imorgon är det äntligen, äntligen onsdag. SOM jag väntat! Ska i flera dagar hänga med fantastiska människor och bara ösa. Kan inte bli annat än bäst ♥

V-NECK


Ni som läser min blogg lär inte ha missat min kärlek till v-ringade toppar. Hittade en gammal t-shirt i garderoben och till min förvåning var den ganska så perfekt. Bara att den blivit bortglömd. Synd att jag inte har den i grå och svart också bara...hehe.

white x2

shorts från second hand & zara

ASSYMETRISKT FRÅN GT


2012 05 11 - having the time of my life

Nu har jag avslutat alla mina kurser. Alla arbeten är inlämnade. Finito, done. Jag är så fruktansvärt stolt över mig själv även det här läsåret. Sista lektionen med klassen var idag. Tanken gör mig rörd. Mindre än en månad kvar till studenten och jag vill mest bara sätta mig ner och böla av lycka hela tiden. ÅH, när det väl är dags kommer jag stortjuta. Jag har aldrig tidigare älskat att leva och känt mig så levande som jag gör nu.

BIKINI FROM H&M


THIS SHIT MAKES ME WANNA FLIP, MAY IT JUST BE WEDNESDAY PLZ


BESTÄLLT


ARMLESS TOP FROM ZARA


wishoutfit



2012.05.10


Vilka är dina favoritbloggar?

Angelica Blick, Victoria Törnegren, Stina Öberg, Elin Wahlberg & Linda Svensson.

Vilket är ditt favoritplagg?

Mina svarta dr denim jeans & mina svarta låga conva. Tråkigt, men de saker jag använder mest.

Beskriv vad kärlek är för dig!

Kärlek för mig är när hjärtat talar och man trots utomstående aspekter följer det. Kärlek är när hjärtat slår ett extra slag i tanken eller i närheten av någon annan, och när man känner att man kan klara av allt så länge man har varandra. Och hur mycket man än får, vill man ha mer. Och mer.

Vad ska du ha på dig sommar 2012?

I sommar bär jag vitt på vitt, både hög & låg midja, basplagg med fokus på modell & passform och långklänning/långkjol.

Vad gör du för att må bra?

Jag dricker kaffe, tar en sovmorgon, solar, tränar, umgås med fina människor som får mig skratta, äter god mat, festar och shoppar. För att bara nämna lite.

Vad är den bästa accessoaren?

Eftersom jag inte är mycket för accessoarer måste jag säga väskan. Fast ett snyggt bälte är inte helt tokigt det heller!



+++

Just nu är jag lite extra sugen på spaghettiband och assymetriska längder. Är dessutom på jakt efter en baseballjacka och en grå hoodie.

TIME IS RUNNING AWAY


De senaste dagarna har jag levt i en liten bubbla av glädje och känt mig som ett litet barn som ivrigt väntar på tomten, typ. Jag kan inte riktigt förstå vart tiden tar vägen och tänk, nu är det cirkus en månad kvar till studenten. Kan inte riktigt fokusera på någonting nu utan att låta tankarna flyga iväg åt vad som komma skall. Valborgshelgen har varit fantastisk, och visst har man fått smaka på sommaren lite i förväg. Nu är det sista köret i skolan som gäller, praktik på apoteket ska jag hinna med innan mössan åker på också. I helgen åker jag upp till syster i Stockholm, så det lär fortsätta eka här ett tag till. ♥

RSS 2.0